Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο Παντεσπάνιους κι εγώ...Το ημερολόγιο ενός παιδιού με σακχαρώδη διαβήτη


 <<Ο Παύλος είναι ένα αγόρι εντεκάμισι ετών με τις αγάπες του, τις αδυναμίες του, τις αντιπάθειες και τις παραξενιές του...
  Μια μέρα της άνοιξης ξυπνάει με ένα πλάσμα πάνω από το κεφάλι του, που στην αρχή τον τρομάζει, αλλά σιγά σιγά καταφέρνει να το εξημερώσει και να του δώσει όνομα: το λέει Παντεσπάνιους.
  Σύντομα καταλαβαίνει ότι ο Παντεσπάνιους πηγαίνει παρέα με τον σακχαρώδη διαβήτη που ήρθε στη ζωή του για να μείνει. Όμως ο Παύλος είναι αποφασισμένος να μην τον αφήσει να τον καταδυναστεύει, αλλά να ζήσει μαζί του.
  Θα τα καταφέρει;
  Δε μένει παρά να διαβάσουμε το ημερολόγιό του!>>

  Το βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά ήρθε και στο δικό μας σχολείο! Τις επόμενες μέρες οι μαθητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να το δανειστούν και να ενημερωθούν τόσο οι ίδιοι όσο κι οι γονείς τους για τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

  Μέχρι τότε μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Παντεσπάνιους /http://www.kalikardia.gr/o-pantespanious-ke-ego/ και να κατεβάσετε το βιβλίο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

My future...My paper!

        Το σχολείο μας και οι μαθητές του παίρνουν μέρος στο  πρόγραμμα ανακύκλωσης   Myfuturemypaper , -δηλαδή το μέλλον μου, το χαρτί μου...